marți, 16 aprilie, 2024

Meghan Markle, criticata aspru de sora ei dupa ce a devenit mama pentru prima data. „E trist. E ca un pumnal in inima lui”

Distribuie:

Publicat:

Milioane de oameni din Marea Britanie si nu numai s-au bucurat de venirea pe lume a primului copil al lui Meghan Markle si Printului Harry, iar pozele i-au topit pe toti. 

Pe de alta parte, tatal lui Meghan Markle, Thomas, se bucura de eveniment, dar in acelasi timp se simte lasat pe dinafara, potrivit Mirror. 

Familia din partea ducesei de Sussex e foarte fericita pentru ea, dar simte ca Thomas a fost neindreptatit ca nu a fost invitat la sarbatoarea data in cinstea noului membru al familiei, spune Samantha, sora lui Meghan.

„E trist. Ar fi trebuit si fie implicat. Excluderea aceasta e ca un pumnal in inima lui”, a mai spus Samantha. 

Meghan Markle a nascut saptamana trecuta un baietel. Numele micutului nu a fost inca devaluit, insa au aparut primele fotografii cu cei trei. 

„Sunt foarte incantat sa va anunt ca Meghan si cu mine avem un baietel care s-a nascut in cursul diminetii, un baiat foarte sanatos. Mama si bebelusul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experienta pe care mi-am fi putut-o imagina vreodata. Amandoi suntem extrem de incantati si atat de recunoscatori pentru toata dragostea si sprijinul tuturor. A fost uimitor, asa ca am vrut sa impartasesc asta cu toata lumea”, spunea Printul Harry la scurt timp dupa nasterea fiului sau. 

„Este magic. Este incredibil. Era un vis pentru mine, asa ca ultimele zile au fost foarte speciale. Am cei mai grozavi baieti din lume, asa ca sunt foarte fericita. Este foarte dragut, foarte calm”, a spus si Meghan dupa ce a devenit mama.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img