joi, 25 aprilie, 2024

Meghan Markle sfideaza criticile! Ducesa planuieste sa organizeze al doilea baby shower, desi primul a fost extrem de scump!

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce a cheltuit o avere pe petrecerea organizata in cinstea venirii pe lume a bebelusului ei, in New York, evenimentul respectiv durand 5 zile si adunand mai multe vedete internationale la un loc, se pare ca acum Meghan Markle isi doreste un al doilea baby shower, organizat in Marea Britanie de aceasta data, chiar daca a fost criticata aspru pentru prima ei initiativa de acest gen. Iata cine ar putea fi invitatii!

Viata de Ducesa de Sussex o „plimba” pe Meghan Markle intre doua extreme. Sotia Printului Harry se bucura de multa admiratie din partea fanilor Casei Regale Britanice, insa exista si unele momente in care Meghan este si „pusa la colt” din cauza deciziilor pe care le ia, care intra in contrast cu latura de bun samaritean pe care Ducesa de Sussex doreste sa o afiseze.

Meghan Markle organizeaza a doua petrecere pentru bebelusul din burtica

In presa internationala au aparut zvonuri potrivit carora fosta actrita ar mai organiza inca o petrecere pentru bebelusul din burtica, de data aceasta in Marea Britanie, dupa ce baby shower-ul dat de ea in New York l-a costat pe Printul Harry o avere!

Este de la sine inteles ca cei doi viitori parinti sunt extrem de entuziasmati de venirea pe lume a primului lor copil si ca isi doresc sa sarbatoreasca marele eveniment in avans, insa aceste petreceri scumpe nu se potrivesc intocmai cu latura filantropica pe care cei doi Duci de Sussex au aratat-o lumii in ultima perioada.

Totusi, presa britanica anunta ca a doua petrecere data in cinstea bebelusului regal va fi mult mai restransa decat prima, care a fost impanzita de vedete. Meghan s-a confruntat cu multe critici din cauza evenimentului luxuriant din New York care a durat 5 zile si a costat in jur de 350 000 £. Sfidand parerile celor din jur insa, se pare ca acum Ducesa de Sussex isi mai doreste un baby shower, organizat in Marea Britanie de aceasta data.

Printre invitati se vehiculeaza ca se vor numara Victoria Beckham, o prietena apropiata de-a cuplului regal, dar si mama lui Meghan, Doria Ragland, care va zbura special din Los Angeles pentru evenimentul in care va fi sarbatorita venirea pe lume a nepotelului ei, dupa ce a ratat prima petrecere.

„Doria va fi prezenta la eveniment. Va fi ceva restrans, cinci sau sase persoane”, a explicat o sursa pentru Mirror. Daca la prima petrecere au fost invitate staruri precum Serena Williams si Amal Clooney, se pare ca de data aceasta Meghan va sarbatori alaturi de cativa apropiati. Se vehiculeaza ca Ducesa de Sussex ar fi planuit evenimentul initial la concacul Frogmore din Windsor, insa aceasta iformatie nu este sigura in prezent, din cauza renovarilor care au loc acolo. Petrecerea ar putea fi organizata, astfel, chiar la Palatu Buckingham.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img