vineri, 19 aprilie, 2024

Meme STOICA : Victoria e pe deplin meritata

Distribuie:

Publicat:

MM Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, crede ca victoria ros-albastrilor este meritata si sustine ca a trait emotii intense in startul partidei, atunci cand dinamovistii dominau partida.

“Victoria e pe deplin meritata. Ne asteptam sa cedam mental dupa penalty-ul ratat (n.r. de Budescu), dar mingea a stat cvasipermanent in posesia noastra, ajutati si de geniul lui Teixeira. In debut am avut emotii ca nu vom castiga, parca era un deja-vu. Nemec a facut o partida de senzatie”, a spus MM Stoica, la Look TV. Dupa scandarile suburbane ale suporterilor dinamovisti, care i-au injurat fiica pe toata durata partidei, MM le-a oferit un raspuns extrem de ironic si picant fanilor ros-albi, carora le-a si aratat tabela la final.

“Poate nu as mai avea astfel de reactii, dar atat timp cat galeria dinamovista imi face onoarea de a-mi compune o piesa, nu am cum sa ma abtin. Ma inscriu si eu in galeria celor carora le-au fost compuse scandri speciale, precum Steven Gerrard pe Anfield Road. Am inceput sa prind linia melodica, o fredonez, dar nu pot reproduce cuvintele, sunt suburbane. Ma mir cum anumite scandari sunt trecute cu vederea, ar trebui sa se plateasca amenzi drastice pentru ce se scandeaza despre fiica mea. Oricum, ce si-ar dori fanii dinamovisti sa se intample e imposibil, fata mea e la Ibiza acum, isi serbeaza ziua de nastere”, a mai declarat MM Stoica.

MM Stoica face referire la o scandare suburbana a fanilor dinamovisti, compusa in 2013, cu referire la Teodora Stoica, fiica sa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img