marți, 16 aprilie, 2024

Mercedes declarat furat in urma cu o saptamana, depistat la P.T.F. Albita -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au depistat la controlul de frontiera un autoturism marca Mercedes Benz, care figura in bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

In data de 03 aprilie, in jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tara, Andrei R., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 42 de ani, care transporta pe o platforma un autoturism marca Mercedes Benz C220 Sport, inmatriculat in Marea Britanie.

„ La controlul de frontiera, colegii nostri au constatat ca autoturismul transportat figureaza in bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusa de catre autoritatile din Marea Britanie. „ declara Irina Mirica – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de tainuire, iar autoturismul, in valoare de 60.000 lei, a fost retinut in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img