marți, 19 martie, 2024

Mesaj dur la adresa Anamariei Prodan. “Cum o fi sa te falesti la TV cu genti mai scumpe decat casa multora dintre romani”

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan a fost criticata de dur pe o retea de socializare de unul dintre cei care ii urmaresc activitatea pe internet.

Impresara Anamaria Prodan este una dintre vedetele din lumea mondena din Romania care este foarte activa pe retelele de socializare. Partenera de viata a antrenorului de fotbal Laurentiu Reghecampf a iesit la masa cu Adrian Mutu si a postat, pe contul sau de socializare, o fotografie in care apar impreuna.

Reactiile celor care ii urmaresc activitatea pe retelele de socializare au aparut imediat. Unul dintre internauti i-a transmis un mesaj dur Anamariei Prodan.

“Cum o fi sa ai milioane de euro… sa te falesti la tv, in showbiz, cu genti mai scumpe decat casa multora dintre romani si sa nu apari niciodata facand meciuri de caritate sau donatii pentru romanii sub limita saraciei… Ma intreb oare mai aveti suflet sau l-ati pierdut in vreun ritual al vreunei loje…”, i-a scris internautul respectiv.

“Mult noroc, Adi si multumesc pentru tot ce ai facut pentru Romania”, a mai spus acesta referitor la fostul fotbalist Adrian Mutu.

Cei mai multi dintre internauti au avut numai cuvinte de lauda la adresa impresarei si a lui Adi Mutu.

“Esti frumoasa foc, Ana”, “Amandoi sunteti minunati”, “Wow, Ana si Adrian”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img