joi, 28 martie, 2024

Mesaj transant al unui roman dezgustat de tara lui: “Eliberarea mea de PUTREFACTIA din ROMANIA VOASTRA”

Distribuie:

Publicat:

Tot mai des intalnim pe retelele de socializare, astfel de mesaje, din partea celor care au ales sa plece din Romania. De aceasta data este vorba despre un roman din Lugoj, emigrat in Canada in urma cu aproape 30 de ani, care a scris un mesaj extrem de dur la adresa Romaniei, pe care a parasit-o inca de pe vremea comunismului si de care se simte scarbit. Este greu de inteles cum a acumulat atata ura desi… este departe de taramul natal si nici nu l-a vizitat prea des!

“Astazi, la mine in Calgary, orasul meu si tara mea si a stranepotilor mei, Canada, este doar 4:35, dupa-amiaza de 19 august, 2017. In aproape 30 de ani de cand am fugit din Romania voastra si Lugojul meu (am fugit foarte tanar), am venit acolo DOAR o singura data. Ca in fiecare an, 19 august este o zi emotionala pentru mine. Atunci puteam fi impuscat, ca prietenii mei la ale caror cosciuge am plans inainte. Pe unii i-au adus impuscati de pe granita. Pe altii i-au ingropat in gropi comune, ca cea de la Halinga, Turnu Severin. Sa va fie rusine, jegurilor de romani mincinosi, prefacuti si infantili intelectual. Nu toti. Ati distrus si distrugeti viitorul viitorului stranepotilor vostri, fiindca sunteti anormali.

Astazi este Ziua mea de Renastere. Pe 19 august am fugit de voi si de Romania voastra afectata de maladia care v-a cuprins sufletele si creierele bolnave. Nu mai aveati urechi sa integeti ce va transmiteam. Erati surzi si muti la mesajele noastre, infantililor care azi va dati rotunzi. Injurati, dar nu aveti sange in voi. Sunteti goi, lasi, perversi si prefacuti.

Azi se implinesc ani de cand am fugit de voi si de Romania voastra. Astazi sunt mandru si multumesc Dumnezeului meu, in care cred, ca mi-a ascultat rugaciunile, intotdeauna. Ma rugam ca un descreierat pe granita voastra romana sa nu ma impuste si au trecut trei soldati pe langa noi si nu ne-au impuscat. Am fost trei. Eu, Adi de la Gruni si Doru din Lugoj. A fost pe 19 august. A iesit luna plina, ca noi am calculat gresit, din cauza emotiilor si fricii de moarte. A fost teribil. Voi ati fost lasi. M-am facut plat, una cu pamantul, si am zis ”Doamne, impusca-ma, daca atata valorez, si stiu ca romanul isi vinde si pe ma-sa pentru 7 zile de permisie”. M-am rugat, cum ma rog si acum. Ati fost tradatori. Noi am fost luptatori. Astazi, 19 august, e Ziua mea de la eliberarea de putrefactia din Romania voastra.

Potrivit sursei citate, George Angelescu a facut parte, pe cand era inca in Romania, din Cenaclul Alter Ego din Lugoj, iar acum, in Canada, este producator executiv, regizor, scenarist si senior editor la o televiziune ce difuzeaza un serial educational pe care el l-a scris.

UPDATE: La cateva ore de la publicare, probabil ca urmare a numeroaselor comentarii primite, Angelescu a sters postarea, mai scrie banatulazi.ro

Intrebat de o comentatoare pe Facebook daca a scris aceste randuri, autorul a raspuns: George Angelescu: “Ce este publicat de mine in media sociala, Televiziune mondiala, etc., da eu public. Ce se preia, se preia. De ce? Aurora Doina Dan: Pentru ca faceti referire la ROMANIA NOASTRA, la ROmania mea!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img