vineri, 29 martie, 2024

MESAJ VIRAL: “Cand o sa fie ceva normal in tara asta? A mai murit o femeie in chinuri bai jegosilor”

Distribuie:

Publicat:

Liderul formatiei Trooper, Alin Dinca, a facut o postare pe pagina sa de socializare dupa ce a aflat despre crima monstruoasa care a avut loc in orasul Motru. Revolta si indignare totodata din partea artistului vis-a-vis de lipsa de reactie a vecinilor care nu au sunat la 112, acuzand indiferenta: politiei, a politicienilor… toti sunteti complici, a scris acesta.

“Treaba sta asa: omul si-a batut iubita cu pumnii si cu o scandura timp de doua ore. Nu a fost suficient. S-a gandit sa o dea cu capul de o oglinda pana cand s-a spart. Apoi a luat un ciob si i-a taiat o ureche. Urechea a fost aruncata apoi la wc. Cu acelasi ciob a inceput sa o scalpeze!!!!! Tot nu a fost suficient. A urmat o repriza de dat cu capul de pereti. Atunci femeia a incetat din viata.

In aceste doua ore de iad s-a tipat. Si de ura, si de durere, si de frica.

Toti vecinii au auzit. Nimeni nu a sunat la Politie. Unii de frica razbunarii, altii de teama sa nu fie amendati pentru ca au chemat Politia fara motiv. Atat de cretini sunt unii. Criminalul era cunoscut si recunoscut. Atat de Politie, cat si de vecini. Fosta sotie a criminalului se aruncase de la etaj cu ani in urma pentru ca mizerabilul o ameninta cu un cutit.

Si forma de viata era inca in libertate incat sa tortureze o alta femeie. Dupa aceasta poveste adevarata de groaza… intreb: jegosilor care stati cu cururile voastre penale pe legile acestei tari, chiar nu se pot vota niste pedepse reale pentru toti criminalii, violatorii si pedofilii care zburda fericiti prin Romania? Inteleg ca in micimea voastra ii salvati pe astia care fura bani, paduri etc.

Nu mai protejati crima!

Va place banul. Va place puterea. Insa niste legi care sa apere si cetatenii din tara asta puteti sa concepeti? Nu mai protejati crima! Cum se poate sa fie liber un dement care si-a facut sotia sa sara de la etaj? Iata ce a facut acum!!! Sunteti constienti ca VOI sunteti complici? Politia, politicienii, judecatorii vanduti… toti sunteti complici! Cate femei au cerut ajutorul Politiei in ultimii ani si nu au primit decat umilinta si sictir??? Va spun eu! Sute! Jegosilor… intr-o zi poate fetele voastre or sa ajunga langa un astfel de om. Sunt curios cum v-ati ocupa de caz. Cum ati propune legi noi si cum ati vrea sa ii vedeti in lanturi pe toti mizerabilii astia. As vrea sa va mai spun multe lucruri, in cuvinte mai clare, dar nu vreau sa-mi inchida facebook-ul contul. Inca. Sunt cu ochii pe acest caz. Ia sa vedem cum o sa ia criminalul 3 ani cu suspendare. Pai ce a facut? A omorat o femeie. Sa o ia dracu’. Mai sunt cateva milioane numai in Romania. Doar nu inchidem un om pentru o crima. Sa ii distrugem bucuria cu astfel de fapte urate. Lasa asa. Sa se bucure! Sa le povesteasca prietenilor la bere cum tipa proasta aia. Cum cerea ajutor. Sa rada! Sa fie eroul cartierului. I-a dat el o lectie! Asa se procedeaza cu femeile neascultatoare! Mai spargem si cateva seminte… sa ne aducem aminte cum ii pocnea capul femeii cand izbea peretele. Si daca nu il cred prietenii de bere, ii putem aduce pe vecinii frumosi si curajosi care s-au prefacut ca nu aud doua ore de tipete si urlete. Bravo, Romania! Cand vom avea legi noi, bai jegosilor?

Cand strangem prin biserici semnaturi pentru schimbarea pedepselor pentru criminali, violatori si pedofili? Impotriva homosexualilor am vazut ca s-a putut. Cand vor avea curaj vomele din clasa politica sa discute despre acest subiect dureros? Cand vom avea curajul sa ii aratam cu degetul pe toti acesti barbati (pretind ei) care considera ca este normal sa-ti bati sotia/iubita/amanta etc.? Cand o sa-si faca Politia treaba? Cand mama dracului o sa fie ceva normal in tara asta??? A mai murit o femeie in chinuri, bai jegosilor! A murit scalpata! Data cu capul de pereti! Cretinilor de la putere! Se aude la voi acolo? Sunteti partasi la fiecare crima, la fiecare viol care are loc in tara asta! Jegurilor!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img