joi, 28 martie, 2024

Mesajul cantaretului Tudor Chirila: “De candidatura acestui impostor nu se revolta nimeni”

Distribuie:

Publicat:

Cantaretul si actorul Tudor Chirila s-a aratat revoltat de decizia lui Cristian Popescu Piedone de a candida din nou la fotoliul de primar.

“De candidatura acestui impostor nu se revolta nimeni pe Facebook. Sa nu uitam ca a fost partas la modul in care s-au obtinut autorizatiile de functionare ale clubului Colectiv. Fapte pentru care este cercetat penal”, a scris Tudor Chirila pe pagina sa de pe o retea de socializare.

“Sper ca locuitorii sectorului 4 nu vor da inca o data votul acestui specimen, care acum cateva luni isi punea cenusa in cap si anunta ca se retragea din politica”, a adaugat artistul.

Cristian Popescu-Piedone si-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4. El anunta ca va candida independent.

“Astazi am facut un pas care nu mi-a fost usor: mi-am depus candidatura pentru Primaria Sectorului 4. Singurii care au fost prezenti alaturi de mine au fost copiii mei: Ana si Vlad, pentru ca familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie si mi-a dat curajul de a merge mai departe”, a scris Piedone pe pagina sa de Facebook.

Piedone a demisionat din functia de primar al sectorului 4 dupa incendiul de la clubul Colectiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img