vineri, 19 aprilie, 2024

MESAJUL care CUTREMURA lumea politica din Romania! Sorin Ovidiu Vantu: “Dragnea a devenit un PERICOL NATIONAL”

Distribuie:

Publicat:

Sorin Ovidiu Vantu transmite un mesaj extrem de dur din spatele gratiilor. Milionarul a transmis cuvinte grele la adresa premierului desemnat Mihai Tudose, dar si la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, adaugand ca „din acest moment, a devenit la propriu un pericol national”. Reactia lui Vantu vine dupa ce Mihai Tudose a declarat miercuri ca nu trebuie sa fii economist la Ministerul Economiei, fiind suficient sa intelegi cum functioneaza economia si sa ii pui la treaba pe cei din subordine.

„Prin numirea noului premier, securistii si-au asumat public suprematia, lui Dragnea nemairamanandu-i altceva mai bun de facut decat niste glume scremute si fumate gen -TUDOSE, Mihai Tudose cu trimitere, desteapta dupa mintea lui, la celebrul James Bond.

Cat despre noul premier, nivelul este dat de raspunsul la intrebarea pe care un reporter i-a pus-o vizavi de Ministrul Economiei, care este de formatie filolog si pe care nimic nu-l recomanda pentru pozitia desemnata.

– Ba da, raspunde premierul. Pentru acest post nu trebuie sa stii economie, este suficient sa ai bun simt!!!
Bai generatie, asta si prostia si-a cumparat-o la pret redus. Dupa mintea lui, un chirurg nu trebuie sa stie medicina, un softist nu trebuie sa stie programare, un solist nu are nevoie de voce si un securist n-are nevoie de creier, el fiind ilustrativ in acest sens. Ca si cum el nu ar fi fost de ajuns, intreg cabinetul, cu exceptia lui Toader si a lui Melescanu, acesta din urma avand totusi handicapul unei varste la care nu mai poate construi legaturi personale cu omologi de-ai sai, este alcatuit din nulitati absolute. Fara viziune, fara maretie, fara meserie. O adunatura pe care nu dau nici doi bani si de la care, bai generatie, ar fi o prostie sa te astepti la vreun castig national sau personal.

Din acest moment, Dragnea a devenit la propriu un pericol national!”, este mesajul lui Sorin Ovidiu Vantu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img