marți, 19 martie, 2024

Mesajul Catalinei Ponor inainte de Olimpiada: Ce i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis

Distribuie:

Publicat:

Gimnasta Catalina Ponor a declarat joi seara la Palatul Cotroceni ca spera sa reprezinte cu demnitate la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro drapelul Romaniei primit din partea presedintelui Klaus Iohannis.

”Ma simt onorata si incantata ca am primit acest steag. Sper sa il reprezint cu demnitate si cu capul sus. Sa dea Dumnezeu ca toti sa reusim sa aducem medalii pentru aceasta tara. Nu am avut emotii la primirea drapelului. E normal sa fii fericit si sa te bucuri de moment. Presedintele ne-a transmis sa onoram acest steag”, a spus Ponor.

Portdrapelul Romaniei la JO 2016 a mentionat ca face tot posibilul pentru a cuceri o medalie la Rio. ”Voi incerca si voi face tot posibilul sa urc acest steag pe cea mai inalta treapta. Ma voi lupta pentru o medalie. Noi avem o obligatie pentru drapel si Romania. Sper sa fim rasplatiti la Rio asa cum trebuie”, a adaugat ea.

Catalina Ponor nu se teme de virusul Zika, dar recunoaste ca actele de terorism din ultima perioada au speriat-o putin.

”Eu am mai fost in Brazilia, daca era sa iau acest virus il luam atunci. Actele de terorism te pot speria un pic. Zika este in aceste conditii undeva la degetul mic. Eu imi doresc sa mergem acolo toti fara nicio teama si sa dea Dumnezeu sa nu existe niciun fel de probleme. Sa nu ne gandim la lucruri negative”, a precizat gimnasta. Presedintele Klaus Iohannis i-a inmanat joi seara, in cadrul unui eveniment organizat la Palatul Cotroceni, drapelul Romaniei gimnastei Catalina Ponor, cu care delegatia tarii noastre va defila la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

La ceremonie Andreea Chitu (judo), Mircea Roman (canotaj) si Marius Florea (scrima) au depus juramantul sportivilor, antrenorilor, respectiv arbitrilor romani inaintea plecarii in Brazilia. La eveniment au participat aproximativ 60 de sportivi din lotul de 98 care va reprezenta Romania la JO 2016.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img