marți, 19 martie, 2024

Mesajul EMOTIONANT al lui Florin Piersic, pentru toti romanii

Distribuie:

Publicat:

Mesaj emotionant pentru romani de la cel mai iubit actor, sarbatorit astazi. Florin Piersic vorbeste cu emotie despre dragostea de tara si despre speranta, cel mai frumos cuvant pe care il cunoaste actorul. La 83 de ani are planuri mari. Abia asteapta sa joace la Teatrul National, dar si la cel din Cluj, care ii poarta numele.

”E foarte frumos ca ma sunati si va ganditi la mine. Imi aduc aminte cu nostalgie zilele din liceu, nu era decat unnsingur Florin si asta era Florin Piersic. Urez tuturor celor care poarta nume de flori bucurii sanatate si cel putin la fel de mult noroc cat am avut eu in viata asta. Acum sunt in aeroport si plec la Cluj, acasa, la familie. Cred ca baietii mei au programele lor, dar sigur vom lua legatura.

Dezvaluiri despre mariajul cu Florin Piersic. Fosta sotie a rupt tacerea

Am primit o groaza de telefoane si fiecare spune ca vrea sa fie primul care sa ma felicite. Sunt bine, n-am fost cel mai bine din tot ce se poate petrece dar multumesc parintilor si prietenilor mei. Vreau sa le multumesc si o sa fie bine. Eu traiesc cu speranta. In 16 si 18 mai am spectacolul -Straini in noapte- unde joc cu Medeea Marinescu, pe 17 mai joc aceeasi piesa la National. In schimb, mai am o veste, am fost invitat la UNITER, la gala lor, unde o sa primesc un premiu pentru toata activitatea. Apoi ma duc la Festivalul Filmului, care imi poarta numele, la Iasi.

Nu vreau sa parasesc niciodata acest pamant. Eu tara asta minunata nu pot sa o parasesc niciodata. Puteti sa imi oferiti orice pe lumea asta, nu plec din Romania pentru ca asta e tara in care m-am nascut si am avut cele mai multe bucurii ale vietii mele. Nu cred ca alte bucurii pot aparea in viata mea, daca nu sunt acasa”, a declarat Florin Piersic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img