vineri, 29 martie, 2024

Mesajul emotionant al vaduvei lui Dumitru Farcas, la noua luni de la moartea acestuia

Distribuie:

Publicat:

La noua luni de la moartea celebrului taragotist Dumitru Farcas, Elena, sotia acestuia, a postat un mesaj emotionant pe contul de socializare. "Gandul de astazi!!!! Ziua de 12 mai era speciala in familia noastra. Era ziua lui Dumitru Farcas! An dupa an, ziua sa era mereu sarbatorita prin spectacole sau evenimente deosebite.

Era multa veselie, prieteni, iubitori de artist. Mereu eram in spatele evenimentelor, sa fiu sigura ca totul decurgea bine. Niciodata nu ma intrebam care era locul meu in sufletul artistului. Ce stiam, cu siguranta, era faptul ca eu eram bataia inimii sale! Vesnica Pomenire!", a fost mesajul transmis de sotia lui Dumitru Farcas.

Dumitru Farcas a murit la varsta de 80 de ani. Cel mai mare taragotist al Romaniei a decedat intr-un spital din Cluj, dupa ce a suferit un infarct. Dumitru Farcas este unul dintre cei mai cunoscuti artisti populari din Romania. Una dintre cele mai cunoscute melodii ale sale este cea care a fost genericul emisiunii "Tezaur Folcloric". Dumitru Farcas a fost inmormantat pe 9 august 2018 cu onoruri militare, in spatele casei parintesti din comuna Grosi, din Maramures.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img