miercuri, 24 aprilie, 2024

Mesajul emotionant si indurerat al rectorului Universitatii Tehnice din Iasi, la moartea unei personalitati a Politehnicii iesene

Distribuie:

Publicat:

Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi anunta cu regret stingerea din viata a profesorului universitar doctor inginer Cezar Oprisan, prorector responsabil de relatia cu studentii in actualul mandat si fost decan al Facultatii de Mecanica in perioada 2008-2016.

Profesorul Cezar Oprisan a fost un reputat specialist si un om corect, cald, care a stiut mereu cum sa asculte atat problemele colegilor, cat si pe ale studentilor, carora le-a castiga respectul inainte de a dobandi orice functie de conducere.

Profesorii si studentii Politehnicii iesene transmit condoleante familiei si isi ofera intreg sprijinul.

„Mai mult decat un coleg. Un Om. Un Om cu totul deosebit. Mereu cu zambetul pe buze, indiferent de cat de greu ii era din cauza unei suferinte despre care nu a dorit sa vorbeasca. Mereu implicat in ceea ce presupunea activitatile prorectoratului, mereu apropiat de studenti, ca un parinte. Mereu impaciuitor in unele decizii mai transante pe care trebuia sa le luam. Mereu aproape, mereu dornic sa ajute. Mereu fara sa doreasca sa iasa in evidenta, discret, asemeni caracterelor adevarate. Am vorbit la telefon cu cateva ore inainte, nimic nu a lasat sa se intrevada aceasta plecare dintre noi, plecare ce ne-a afectat pe toti profund si ne-a lasat mult mai saraci. Plecarea unui Om care mereu ne invata sa fim mai buni.” 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img