sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancai Dragusanu pe whatsapp, dupa ce ea vrea sa anuleze nunta : “Iar a intrat dracu’ in tine?”

Distribuie:

Publicat:

Putini stiu despre mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancai Dragusanu.

S-a aflat care a fost mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancai Dragusanu. Plecat intr-o calatorie de afaceri, intr-un moment in care relatia sa cu Bianca a juns intr-un punct declicat, Bodi tine legatura cu ea prin whatsapp. La un moment dat, ea i-a scris “Te iubesc” dupa care a adaugat cinci inimioare rosii. 

Mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancai Dragusanu: “Si eu te iubesc” 

“Si eu te iubesc”, a raspuns Bodi, care a pus doua inimioare. Ai pus mai putine inimioare, a scris Bianca, care a adaugat un emoticon nervos. “Iar a intrat dracu in tine?”, a intrebat-o Bodi. WOWbiz.ro a dezvaluit ca situatia s-a complicat in cuplul Bianca Dragusanu-Alex Bodi. Astfel, dupa scandalul urias de saptamana trecuta, atunci cand fosta prezentatoare TV ar fi fost agresata de sot in parcarea unui restaurant, acum, ea pare sa renunte sa imbrace rochia de mireasa.

Mesajul mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancai Dragusanu: "Bia a sistat pregatirile" 

Acesta a fost mesajul mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancai Dragusanu. ”Totul s-a schimbat de cateva zile. Bia a sistat pregatirile, fara sa stea pe ganduri. Ar putea pierde si avansul dat la local daca nu se decide ce o sa faca legat de petrecere. Deocamdata, nu i-a trecut supararea definitiv, chiar daca pare ca s-a impacat cu Alex. Vom vedea ce se va intampla”, au povestit, pentru WOWbiz.ro, persoane apropiate cuplului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img