marți, 23 aprilie, 2024

Mesajul lui BUTE: M-am intors !

Distribuie:

Publicat:

Pugilistul Lucian Bute a tinut sa transmita un mesaj catre lumea boxului, in care isi anunta revenirea la o forma de varf, inaintea partidei pe care o va disputa, sambata, la Bell Center din Montreal, cu italianul Andrea Di Luisa, la categoria semigrea.

 “Mesajul meu catre lumea boxului este simplu: Lucian Bute s-a intors!”, a declarat el, intr-un interviu acordat pentru Ring TV.

Intrebat care este obiectivul lui si cu cine va lupta in cazul in care va castiga intalnirea cu Di Luisa, Bute a raspuns: “Obiectivul meu este sa devin dublu campion mondial si sa am sansa sa unific titluri. Nu urmaresc un adversar anume. Acum, tinta mea este Di Luisa. Dupa ce voi castiga, asa cum ma astept, vreau sa intalnesc orice campion en titre la supermijlocie sau sa boxez cu orice salanger de rang inalt pentru a ajunge in pozitia obligatorie”.

Bute spune ca se simte foarte bine, ca nu mai are probleme de sanatate si ca se asteapta sa fie intr-o forma de zile mari la ora partidei cu Di Lucas. “Dupa lupta cu Pascal, a trebuit sa iau cateva decizii grele. A durat ceva si am facut schimbarile pe care le-am considerat necesare, incepand cu despartiea de antrenorul cu care am lucrat mult timp (n.r. – Stephan Larouche). Am avut o lupta programata pentru 6 decembrie, dar o accidentare la spate suferita la antrenament mi-a facut imposbila revenirea la suta la suta, asa ca am renuntat. A fost un incident nefericit si a trebuit sa astept cateva luni ca sa ma recuperez. Acum ma simt extraordinar, nu am probleme de sanatate si ma astept sa fiu intr-o forma formidabila pentru lupta din 15 august”, a explicat romanul.

sursa:mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img