vineri, 19 aprilie, 2024

„Meseria, bratara de aur” pentru elevii barladeni

Distribuie:

Publicat:

In aceste vremuri tulburi, un grup de elevi barladeni demonstreaza ca inca se mai face carte si ca o meserie te poate ajuta sa iti castigi un loc de munca. Acestia au trecut de faza judeteana si se pregatesc sa castige si faza nationala pentru disciplinele din aria curriculara Tehnologii. Cinci liceeni, patru fiind doar de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”- Nicusor Anton  si Alexandru Zaharia s-au calificat la olimpiada de Electronica, automatizari si telecomunicatii. Florentina Nicoleta Rascanu  si Simona Ionela Burca  s-au calificat la domeniul Industrie textila si pielarie, sub indrumarea profesorilor Gabriela Bujoreanu, Teodora Ibanescu, Cristina Negru, Costelus Aghion si Siveria Ionita.

Ana-Maria Arsene este olimpica pe care o gasim  la Liceul Tehnologic „Petru Rares”. Aceasta va participa la faza nationala de Turism si alimentatie , iar dascalitele Olimpia Tanase, Anca Doca, Diana Moroianu si Carmen Lefter sunt „ vinovate” de rezultatul elevei.

Tot la capitolul premiere putem sa o enumeram si pe Catalina Viorica Manole din Murgeni care va participa la nationala pe  domeniul Agricultura – cultura plantelor. Cu rezultate deosebite sunt si cele doua eleve din comuna Gherghesti, Adelina-Elena Popa si Malina Stoica care vor reprezenta judetul la Educatie tehnologica.

Examenele se vor desfasura in intervalul 24-28 aprilie, in mai multe judete: Electronica, automatizari si telecomunicatii – Valcea, Industrie textila si pielarie – Braila, Turism si alimentatie – Galati, Agricultura – cultura plantelor – Neamt, Educatie tehnologica – Arad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img