vineri, 19 aprilie, 2024

Meseria le-o cere frecvent, iar ei reusesc. Cum slabesc actorii intr-un ritm foarte rapid?

Distribuie:

Publicat:

La Hollywood, actorii pun si scapa de kilograme pentru roluri intr-un ritm alarmant. Odata ce o actrita a nascut, nu trece mult timp si o vedem asa cum era inainte de sarcina. Corpul ei pare ca nu s-a schimbat deloc, desi se stie ca nu este usor sa revii la silueta de dinainte. Actorii arata zvelti, intr-o forma de invidiat, atunci cand pasesc pe covorul rosu. Poate sa para ca fac totul fara greutate, insa actorii care slabesc rapid sunt rezultatul eforturilor unei echipe intregi care munceste din greu pentru a pastra fatada pe care o vedeti. Dar, uneori, modul in care acestia pierd in greutate nu este deloc o optiune sanatoasa. Iata cine sta in spatele pierderii rapide de greutate la actori: 

1. Antrenor personal. Acesta il ajuta pe actor sa arate cat mai bine, motivandu-l sa lucreze zilnic pentru a pierde in greutate si pentru a obtine un fizic mai bun. Unii actori petrec pana la trei ore pe zi in sala de sport pentru a pierde in greutate si tot ceea ce lucreaza se face sub atenta observatie a antrenorului. Un antrenor personal este clar una dintre armele secrete in lupta cu kilogramele de la Hollywood.

2. Nutritionist. O astfel de persoana discuta cu actorul despre alimentele pe care le mananca si despre modul in care acest lucru afecteaza succesul la pierderea in greutate. Un nutritionist poate decide, de asemenea, planurile de dieta detaliate si personalizate pentru actor, care vor aduce un succes optim si rapid in batalia cu kilogramele.

3. Chef personal. In timp ce muritorii simpli trebuie sa-si gateasca propria mancare si de multe ori opteaza pentru alimente convenabile mai putin sanatoase, actorii au adesea un bucatar personal la indemana pentru a le pregati farfurii dietetice care au gust excelent si indeplinesc cerintele stabilite de nutritionistul lor. Dupa o zi lunga petrecuta pe platoul de filmare, marile vedete rareori merg acasa sa isi pregateasca singure mancarea. In schimb au pe cineva care sa le pregateasca mancaruri sanatoase, bazate pe peste, proteine slabe, legume si fibre.

4. Diete fade. Unii actori apeleaza la diete de moft care sunt menite sa-i faca sa slabeasca rapid. S-a spus despre Beyonce ca a folosit sistemul Master Cleanse pentru a scapa de 20 de kilograme pentru rolul ei din Dreamgirls. Master Cleanse este un program de slabire in care nu consuma altceva decat o limonada care contine pudra de ardei cayenne. In timp ce dietele fade va pot ajuta sa scapati rapid in greutate, acestea nu sunt o modalitate sanatoasa de a slabi si cel mai probabil kilogramele vor reveni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img