marți, 19 martie, 2024

METEO: Cum va fi vremea pana sambata

Distribuie:

Publicat:

Vremea va deveni racoroasa in majoritatea zonelor, informeaza ANM.

Joi, in Oltenia, in cea mai mare parte a Munteniei si a Transilvaniei si local in Moldova instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua si aspect de vijelie.Cantitatile de apa vor depasi local 15…20 l/mp si izolat 30…40 l/mp si va cadea grindina. In restul tarii cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spatii mici si la cote mai reduse. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 23 de grade, iar cele minime intre 8 si 13 grade.

In Bucuresti, cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si posibil intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima, in scadere fata de ziua precedenta, va fi in jurul a 22 de grade, iar cea minima de 12…13 grade.

Vineri, in sudul, centrul si estul tarii vremea va fi racoroasa si in general instabila, cu innorari temporar accentuate si pe arii extinse ploi, mai ales averse, insotite local de descarcari electrice. Se vor cumula pe arii restranse cantitati de apa de peste 20…25 l/mp si vor mai fi conditii de grindina. In restul teritoriului, valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale datei, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata doar in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 24 de grade, cu cele mai ridicate valori in Campia de Vest; minimele termice vor fi cuprinse intre 7 si 13 grade.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img