joi, 28 martie, 2024

METEO: Vesti proaste pentru romani! Cum va fi vremea in weekend

Distribuie:

Publicat:

Meteorologii anunta ca in weekend vremea va deveni in general instabila. Saptamana viitoare, valorile termice vor marca o crestere. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicata.
PROGNOZA METEO VINERI Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si seara, cand vor fi ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice, local in zonele de munte si in nordul Munteniei si al Olteniei si izolat in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat, trecator cu unele intensificari in timpul averselor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 grade pe litoral si 27 de grade in Campia de Vest.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va deveni in general instabila. In estul si sudul tarii, precum si in zonele de munte, innorarile se vor accentua treptat si mai ales in a doua parte a zilei si noaptea, pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, posibil cu aspect de vijelie. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene isi vor face aparitia, la nivel local, indeosebi in cursul dupa-amiezii. Izolat se va semnala grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 20…25 l/mp. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 18 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile vestice si sud-vestice.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea se va mentine in general instabila si se va raci. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, insotite si de descarcari electrice, in sudul si estul tarii si in zonele de deal si de munte si pe arii mai restranse in celelalte regiuni. Izolat vor fi caderi de grindina si cantitati de apa mai insemnate. Pe crestele montane, in general la peste 1900 m, trecator vor fi posibile precipitatii mixte. In cursul zilei, temporar, vantul va avea intensificari in cea mai mare parte a teritoriului, iar noaptea va slabi din intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade pe litoral si 24 de grade in Campia de Vest.

PROGNOZA METEO TENDINTA LUNI – In cea mai mare parte a tarii vremea va fi racoroasa si in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si, cu precadere in cursul zilei, local vor fi averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor mai fi posibile caderi de grindina si cantitati de apa mai insemnate. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 24 de grade.
PROGNOZA METEO MARTI, MIERCURI si JOI – Valorile termice vor marca o crestere. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicata, la inceputul intervalului in regiunile sudice, sud-estice si in zonele de munte, iar la sfarsitul intervalului in cele vestice, nordice si centrale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img