News Flash:

Metoda corecta pentru a fierbe ouale de Paste cu galbenus tare

24 Aprilie 2019
323 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7354 RON (0.0000)
USD: 4.2654 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
s604x0 oua

Inainte de vopsire pentru a fi puse pe masa de Paste, trebuie sa ne asiguram ca ouale sunt fierte in mod corect. Tinand cont ca proteina din albusul de ou devine solida la o temperatura cuprinsa intre 61°C si 65°C, este recomandat sa urmam pasii corecti.

Fierberea unui ou cu un galbenus perfect este diferita in functie de marime, de temperatura apei si de intensitatea focului. Proteina din albusul de ou devine solida la o temperatura cuprinsa intre 61 si 65°C, in timp ce proteina din galbenusul de ou nu se solidifica decat intre 66°C pana la 70°C.

Metoda corecta pentru fierberea oualor:

1. Scoate ouale din frigider cu 10-15 minute inainte de a le pune la fiert pentru ca temperatura lor sa aiba timp sa ajunga cat mai aproape de cea a camerei.  

2. Puneti ouale intr-un vas adaugand suficienta apa incat sa le acoperiti.  

3. Puneti-le la fiert si lasati-le pana ce apar bule. 

4. Lasati-le in vasul acoperit 12-15 minute. A.D.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0876 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015997 (s)