marți, 19 martie, 2024

Metode antice de eliminare a energiilor negative din casa

Distribuie:

Publicat:

Oamenii au capacitatea de a se incarca cu energie pozitiva atunci cand isi petrec timpul in natura, departe de civilizatie. Insa, dupa fiecare terapie, trebuie sa revina acasa, acolo unde stresul si agitatia cotidiana amplifica energia negativa a lucrurilor, scrie spasique.com. Pentru purificarea energiei din orice spatiu, exista cateva metode antice:
Purificarea cu sare 
Aceasta este cea mai simpla metoda de purificare. Pur si simplu se presara sare de masa pe covor, se lasa o ora si apoi se aspira. Se utilizeaza circa 3 pana la 6 linguri de sare pentru o camera de marime mijlocie. Cristalele de sare au o capacitate imensa de a absorbi energia negativa. 
Pastrati ordine in lucruri 
Lucruri precum reviste vechi sau haine murdare pot bloca energia negativa in casa. Eliminati elementele vechi de care nu mai aveti nevoie. Puneti rufele intr-un cos, spalati vasele murdare si puneti-le deoparte. Prin pastrarea spatiului de locuit ingrijit si curat, amplificati energia pozitiva. 
Energizarea prin sunete puternice 
Sunetele puternice rup tiparele energetice facandu-le sa se disperseze. Mama Natura face acelasi lucru cu zgomotul din timpul furtunilor. 
Umplerea spatiului cu energie pozitiva prin muzica spirituala 
Muzica este un instrument puternic pentru amplificarea energiilor, rezonand cu spiritul uman. In centrul umanitatii este cantecul sufletului. Semnificatia spirituala a muzicii transcende comunitati, culturi si crezuri.
Meditatia 
O meditatie corecta o data sau de doua ori pe zi in spatiul de locuit va difuza o vibratie pozitiva puternica. O transmisie de la o stare de spirit meditativa devine mult mai puternica decat energia negativa. O meditatie corecta va amplifica energia pozitiva a spatiului pentru cateva ore. 
Reamenajarea mobilei 
Chinezii practica arta Feng Shui. Energia negativa are nevoie de lucruri statice pentru „a seagata“. Reamenajarea spatiului face acest lucru imposibil. O incapere larg deschisa disipa energia negativa. 

Plantele au puterea de a amplifica energia pozitiva 
Plantele adauga culoare, viata, oxigen si energie pozitiva in orice spatiu sunt amplasate.
sursa: adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img