miercuri, 24 aprilie, 2024

Metode eficiente care incetinesc imbatranirea

Distribuie:

Publicat:

Descopera ce trebuie sa faci ca sa iti mentii piele tanara si sa incetinesti imbatranirea! Celebrul Dr. Oz dezvaluie metodele eficiente care previn accentuarea ridurilor.
Specialistul propune metode simple care sunt usor de urmat pentru oricine. Include-le in viata ta ca sa arati si sa te simti mai tanara si plina de viata. 

Masca pentru atenuarea ridurilor. Specialistul recomanda sa-ti faci acasa o masca exfolianta care are proprietatea de a atenua ridurile. Mierea de albine, scortisoara si otetul din cidru de mere curata tenul de celulele moarte, il hidrateaza si ii redau elasticitatea. Odata cu trecerea anilor, pielea isi pierde din elasticitate pentru ca nu se mai produce suficient colagen. Acest lucru determina aparitia ridurilor, insa cu ajutorul acestei masti poti sa incetinesti imbatranirea pielii. 

Cum sa prepari masca: amesteca o lingurita si jumatate de scortisoara cu o lingura de miere de albine naturala. Masca se aplica pe tenul curat, se lasa sa actioneze timp de 30 de minute si se curata cu apa calduta. Apoi se sterge tenul cu un tonic facut din o parte otet cu o parte apa. 

Masca pentru atenuarea petelor pigmentare cauzate de inaintarea in varsta. Zeama de lamaie te poate ajuta sa atenuezi aceste pete si sa cureti tenul, sustine celebrul Dr. Oz. Vitamina C care se gaseste din abundenta in lamaie inhiba productia de melatonina, facand astfel petele mai putin vizibile. De asemenea, este recomandat sa folosesti intotdeauna o crema cu un factor de protectie ridicat atunci cand te expui la soare. 

Cum sa folosesti lamaia pentru a atenua petele pigmentare: taie o lamaie in doua si foloseste o jumatate ca sa masezi pielea din zona decolteului, de pe gat si maini dimineata. Lasa sa actioneze 10 minute, dupa care poti sa faci un dus.

Cum sa revitalizezi parul lipsit de stralucire. Secretul pentru un par sanatos are legatura cu dieta si cu masajul, explica specialistul. El recomanda consumul meiului la micul dejun, deoarece este o sursa excelenta de proteine si previne caderea parului. De asemenea, trebuie sa folosesti uleiul de argan presat la rece pentru a masa scalpul de cateva ori pe saptamana. Acest lucru va stimula circulatia sangelui, firul de par este lubrifiat si protejat, astfel ca iti recapata elasticitatea si stralucirea. 

Nu uita ca sportul face minuni! Un corp tonifiat te ajuta sa arati cu multi ani mai tanara. Antrenamentele cu greutati, cardio sau yoga le poti integra in rutina ta, fara sa fie nevoie sa-ti petreci ore intregi facand sport. Strecoara chiar si 15 minute de exercitii pe zi ca sa-ti mentii corpul in forma si sa stimulezi arderea grasimilor. sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img