miercuri, 24 aprilie, 2024

Metode simple care te ajuta sa lupti cu celulita

Distribuie:

Publicat:

Ca celulita este o afectiune raspandita sigur stii, ca exista remedii care nu dau rezultate probabil ca din nou stii. Celulita poate sa apara indiferent de varsta, greutatea sau forma corpului tau. Eu iti voi prezenta cateva remedii simple de combate care chiar vor da rezultate.

Renunta la sare si zahar. Schimbarea dietei este primul pas catre eliminarea celulitei. Zaharul se depoziteaza in celulele de grasime, iar sarea duce la retinerea de fluide. Pastreaza consumul de sare si zahar redus, astfel incat acesta sa nu iti afecteze corpul. Mananca seminte de in. Semintele de in ajuta la cresterea colagenului din piele. Adauga cateva seminte de in in iaurt sau in salate pentru buna functionare a corpului tau. Pentru o digestie mai buna a semintelor de in, este indicat sa le macini inainte de consum sau sa le lasi la inmuiat peste noapte intr-un pahar cu apa.

Consuma otet din cidru de mere. Exista doua posibilitati de a folosi otetul din cidru de mere. Prima optiune este aceea de a masa zonele afectate cu otet. Cea de a doua este de a adauga cateva lingurite de otet la un pahar de apa. Bea acest amestec zilnic. Pe langa a te ajuta in combaterea celulitei, otetul de mere iti va sustine si digestie si te va ajuta sa si slabesti. Bea apa cu lamaie si pudra de cayenne. Apa plata cu lamaie este o combinatie clasica in dietele pentru slabire iar in ultima vreme consumul unui pahar de apa calduta cu lamaie se pare ca este si mai indicat.

Combina sucul de la o lamaie cu putina pudra de ardei cayenne si un pahar cu apa. Bea pana la 3 astfel de pahare pe zi si vei vedea rezultatele in doar cateva saptamani si nu ar trebui sa te surprinda si daca vei observa cum scazi si cateva kilograme. Ardeii iuti se stie ca accelereaza metabolismul. Fa-ti un scrub cu cafea. Foloseste zatul de la cafea si adauga cateva lingurite de ulei de masline. Maseaza substanta obtinuta pe zonele afectate de celulita. Eventual poti si lasa aceasta mixtura sa actioneze jumatate de ora cat tu stai acoperita sub ceva cald. Maseaza-te cu o perie impotriva celulitei. Peria impotriva celulitei si uleiul de cocos sunt doua arme importante in razboiul cu celulita. Aplica uleiul de cocos pe piele si maseaza zona cu peria.

Foloseste o rola de masaj (foam roller). Cu ajutorul rolei, maseaza zonele afectate timp de 20 de minute, de cateva ori pe saptamana. Profita de proprietatile benefice ale ienuparului si uleiului de masline. Ia doua parti egale de ulei de ienupar si ulei de masline si combina-le. Maseaza energic, dar delicat, zonele afectate.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img