News Flash:

Metrorex are un nou director general

9 Decembrie 2015
927 Vizualizari | 1 Comentarii
Membrii Adunarii Generale a Actionarilor din cadrul S.C. Metrorex SA au aprobat preluarea atributiilor functiei de director general pe o perioada interimara de catre domnul Marin Aldea, director al Directiei Strategie, Planificare, Resurse in cadrul S.C. Metrorex  SA.

Decizia vine dupa ce Catalin HOMOR - director de Investitii si Achizitii Publice, cu atributii de Director General la SC Metrorex SA, a fost numit de Ministrul Transporturilor in functia de Director General interimar al CNADNR SA.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Alina  | #3978
Munceste de acasa!
Cautam colaboratori intr-un proiect ce vizeaza piata interna si internationala de carte, cu beneficii pentru toti participantii. Plata castigurilor realizate se face prin contract de comision asigurat din prima zi. Trainingul este gratuit si de scurta durata. Activitatea nu necesita deplasare, puteti aloca 2-3 ore sau mai multe din timpul dumneavoastra, aveti nevoie de PC si cunostinte elementare de lucru cu documente word si pdf, navigare pe internet. Pentru informatii trimiteti e-mail cu subiectul INFO sau PROIECT la adresa cmalina10@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 35 queries | Mysql time :0.041717 (s)