News Flash:

Mic dejun probiotic eficient in cazul unor tulburari ale florei intestinale

13 Decembrie 2015
874 Vizualizari | 0 Comentarii
Usturoiul, galbenelele, maghiranul si busuiocul combat agentii patogeni si stimuleaza digestia. In plus, elimina toxinele din tractul digestiv. Iata cum le puteti folosi pentru un mic dejun probiotic eficient in tulburarile florei intestinale:

Ingrediente pentru o portie
1 catel mare de usturoi
cate 1 lingura de frunze de marar si flori de galbenele proaspete
cate 2 lingurite de maghiran si cimbru (proaspete)
20 ml suc de aloe vera
500 g iaurt probiotic.

Mod de preparare
Se curata usturoiul, se toaca marunt impreuna cu plantele si se amesteca cu sucul de aloe vera si iaurtul.

Administrare
Se consuma zilnic, la micul dejun.

Alte remedii pentru tulburari intestinale
- De 2-3 ori pe zi, beti ceai de anason, musetel, cimbru, echinacea sau ghimbir.
- Zilnic, folositi in mancare mirodenii precum scortisoara, ghimbirul, piperul si curcuma, cu efect antibacterian.
- Ca suplimente alimentare: lactobacillus acidophilus si bifidobacterii (pana la 40 mil./zi), vitamina C (500 mg pe zi), acid caprilic (cate 1 g la fiecare masa), seminte de in si ulei de luminita-noptii.


busuiocul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0797 (s) | 36 queries | Mysql time :0.016326 (s)