joi, 28 martie, 2024

Microbuz radiat din circulatie, descoperit de politistii de frontiera vasluieni

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un barbat cu cetatenie romana si R. Moldova, care conducea un autovehicul radiat din circulatie de autoritatile romane.

In data de 11 decembrie, in jurul orei 00.00, la P.T.F. Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat la controlul de frontiera, pentru a iesi din tara, Pavel B., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 42 de ani, conducand un microbuz marca Fiat, inmatriculat in Romania.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au stabilit ca microbuzul este radiat din circulatie de autoritatile romane din data de 02.07.2015.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca a cumparat microbuzul in urma cu cateva zile, achitand suma de 29.000 euro si ca intentiona sa-l inmatriculeze in R. Moldova. De asemenea, acesta a mai declarat ca nu avea cunostinta despre neregulile constatate.

 In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img