marți, 19 martie, 2024

Mierea care ajuta la topirea kilogramelor in plus

Distribuie:

Publicat:

Mierea de salcam este considerata una dintre cele mai bune din lume. Printre beneficiile consumului de miere de salcam se numara: cresterea energiei, scaderea in greutate, prevenirea bolilor cardiace si imbunatatirea sanatatii pielii.

Poate fi folosita in bucatarie, dar si in scopuri medicinale. Cei care doresc sa slabeasca pot utiliza mierea de salcam ca tratament natural. Mierea de salcam stimuleaza metabolismul si consolideaza sistemul imunitar, noteaza rador.ro. De asemenea, ajuta la prevenirea infectiilor in organism. Este recomandata copiilor si tuturor celor care se recupereaza dupa o perioada de epuizare, stres sau boala.

Bogata in antioxidanti, contribuie la imbunatatirea apetitului si la tonifierea organismului. De asemenea, consumul de miere de salcam reduce efectele negative ale stresului oxidativ si riscul bolilor cronice, cum ar fi bolile cardiace, artrita si cancerul. Totodata, reduce nivelul de zahar din sange. Mierea de salcam este o sursa bogata de vitamina C si de minerale, inclusiv cupru, calciu, potasiu, zinc si fier, care ajuta la reducerea ridurilor. S.D.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img