vineri, 26 aprilie, 2024

Mihaela Buzarnescu: As fi foarte fericita sa particip la JO de la Tokyo alaturi de cei mai buni sportivi ai lumii

Distribuie:

Publicat:

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu a declarat, vineri seara, la Gala Tenisului Românesc, că ar fi foarte fericită să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor alături de cei mai buni sportivi ai lumii, scrie Agerpres.

"Îmi doresc foarte mult să prind Jocurile Olimpice, este visul meu şi aş fi foarte fericită să fiu prezentă la Tokyo alături de cei mai buni sportivi ai lumii. O medalie pentru noi, cei de la tenis, ar fi o minune, fie ea de bronz, argint sau aur. Orice putem aduce e binevenit pentru ţara noastră. De asemenea, îmi doresc tare mult să revin în top 50 mondial", a spus jucătoarea aflată în prezent pe locul 113 în clasamentul WTA.

În vârstă de 31 de ani, Buzărnescu îşi doreşte să joace o finală de Fed Cup cu echipa României. "Am fost foarte aproape de finala de Fed Cup anul acesta. Dar oricum, a fost un rezultat remarcabil, nu se mai întâmplase de 46 de ani să jucăm o semifinală. Toată echipa merită felicitări. Sper ca în viitor să putem repeta această performanţă şi chiar să jucăm şi o finală. Presiune este oricând la Fed Cup pentru că este o competiţie specială", a precizat ea. 

Echipa feminină de tenis a României întâlneşte pe 7-8 februarie 2020, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, selecţionata Rusiei în barajul de calificare la turneul final al Fed Cup.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img