vineri, 19 aprilie, 2024

Mihaela Nacu a preluat mandatul de consilier local al municipiului Husi – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Legislativul local husean are de Miercuri, 31 ianuarie, un nou consilier local. Este vorba despre Mihaela Nacu, de profesie medic stomatolog, intrata in randul alesilor locali pe lista Partidului National Liberal.

Fostul viceprimar al municipiul Husi, Nicusor Valeriu Ciupilan, a fost inlocuit in Consiliul Local (CL) de Mihaela Nacu. Aceasta a depus juramantul in sedinta de Consiliu Local, desfasurata in data de 31 ianuarie, preluand mandatul de ales al Partidului National Liberal – Filiala Husi.

"Vreau sa multumesc noilor colegi din cadrul Consiliului Local pentru votul acordat. Sunt de profesie medic stomatolog, iar acest lucru imi ofera posibilitatea de a discuta cu toate categoriile de persoane din municipiul Husi. Zilnic imi pasesc pragul cabinetului meu, atat copii cat si adulti. Sunt o fire prietenoasa si imi place sa socializez. Vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca din noua postura de consilier local al municipiului Husi cat si din cea de presedinte al organizatiei de femei a PNL, sunt dispusa sa va ascult problemele urbei.  Imi place sa ma deplasez catre locul de munca la pas, deci aveti posibilitatea sa ma observati deseori pe strada si va rog sa nu evitati niciodata sa ma opriti si sa-mi spuneti oful dumneavoatra. Va garantez ca va fi pus in discutie in sedinta de CL, in cadrul punctului DIVERSE.  Nu in ultimul rand vreau sa le multumesc colegilor mei de partid pentru sustinea acordata si cred cu tarie ca impreuna vom putea dezbate  in sedinte subiectele de interes maxim al municipiului." declara Mihaela NACU pentru bzv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img