vineri, 29 martie, 2024

Mihaela Tatu revine in televiziune! Cum arata dupa ce a slabit peste 20 de kilograme

Distribuie:

Publicat:

S-a retras din lumina reflectoarelor in urma cu multi ani, dar acum revine in forta! Mihaela Tatu a batut palma cu postul tv care a descoperit-o si care i-a propulsat cariera. Ea va fi parte din echipa Ferma vedetelor, care debuteaza pe Pro TV, marti, 13 februarie, de la ora 20.00.

Mihaela Tatu va fi in show Marioara, „negustoarea” fermei, cea care le va aduce concurentilor produse in ferma, se va targui cu ei si le va aduce un pic de confort in ferma. Mihaela Tatu a fost descoperita de Pro TV la inceputul anilor 2000, post la care a inceput sa prezinte emisiunea „Viata bate filmul”. Transformata complet dupa ce a slabit mai bine de 20 de kilograme, Mihaela Tatu este foarte fericita sa revina pe sticla.

„De ceva vreme astept inagurarea Fermei vedetelor si in casele voastre. Acest proiect mi-a adus indeplinirea uneia dintre dorinte – aceea de a vedea cum se descurca oameni dragi mie intr-un “autentic” reality-show. Mai mult decat atat, mi-a fost satisfacut spritul ludic pentru ca mi-a dat posibilitatea sa ma joc si sa joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic. Ceea ce mi-as dori ar fi sa nu care cumva sa pierdeti vreo intalnire cu Ferma Vedetelor pentru ca nicio zi nu seamana una cu cealalta. Apoi, sunteti norocosi – aveti posibilitatea sa vedeti vedete in ipostaze inedite, decurcandu-se in situatii limita. Va astept sa faceti cunostinta cu Marioara si sa vedeti cu ochii vostri cat de departe poate ajunge!”, a declarat Mihaela Tatu, intr-un comunicat de presa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img