joi, 25 aprilie, 2024

Mihai Bendeac este îndrăgostit. Cine i-a furat inima celebrului burlac

Distribuie:

Publicat:

E oficial! Mihai Bendeac este îndrăgostit de cântăreața Mira, iar micul secret al actorului a fost descoperit de Delia, colega sa de jurizare de la “iUmor”. Cei doi au vorbit multe despre tânăra artistă care se bucură de succes în topurile muzicale românești. Mai mult, Mira i-a făcut o declarație de iubire în public lui Mihai Bendeac, căruia i-a mărturisit că este “sufletul ei pereche”.

Mihai Bendeac, îndrăgostit de cântăreața Mira

Într-una dintre pauzele făcute pe platourile de filmăre pentru emisiunea “iUmor”, Delia le-a spus prezentatorilor show-ului, dar și lui Cheloo că Mihai Bendeac este îndrăgostit de cântăreața Mira. Extravaganta artistă a aflat de pe o rețea de socializare, unde actorul s-a filmat în timp ce asculta una dintre melodiile Mirei și a scris pe imagini mesajul: “Mira, de ce m-ai părăsit”.

“Cântăreața Mira îl iubește pe actorul Mihai Bendeac. Am aflat din Instagram”, a spus Delia în timp ce se afla pe canapea alături de colegul ei, Șerban Copoț și Dan Badea. Cheloo era în picioare și a fost extrem de surprins când a aflat vestea. Reacția lui a fost surprinsă de unul dintre operatorii emisiunii “iUmor”, iar imaginea cu el o puteți vedea în galeria foto a articolului.

Mira i-a făcut o declarație de iubire lui Mihai Bendeac

“Am o mărturisire de făcut, că poate nu v-am spus până acum, dar Mihai Bendeac este feblețea mea! Nu vreau să crezi că te-am părăsit, ești sufletul meu pereche. Mihai, nu te-am părăsit. Absolut deloc”, a spus cântăreața Mira într-un filmuleț postat pe Instagram Stories.

“Se întâmplă ceva acolo”, a reacționat Delia după ce a văzut filmarea cu Mira.

“Bă, am eu nas de așa ceva? De Mira?”, a comentat Mihai Bendeac după ce au fost difuzate imaginile cu Mira care i-a declarat public dragostea ei.

“Păi, da, mă, dar fata asta ți-a declarat dragostea pe Instagram”, a continuat Delia.

 

“Nu mi-a declarat nicio dragoste. Își bate joc de mine, că sunt bătrân și ea e tânără. Deci, ce a spus ea acolo era un fel de: «Da, da, moș tăgârță! Știi că eu sunt fiartă după tine»”, a mai afirmat Mihai Bendeac.

Colegii actorului au observat că el dă like la toate pozele artistei Mira. “De ce hărțuiești fata pe Instagram dacă nu vă cunoașteți?”, a întrebat un reporter, iar Mihai Bendeac a glumit afirmând cu zâmbetul pe buze: “Las’, că-i place!”.“Mă ajuți și pe mine puțin?”, i-a spus Mihai Bendeac colegei sale de jurizare de la “iUmor”, Delia.

“Ce vrei să fac?”, a întrebat excentrica artistă.

“Uite, un mesaj pentru Mira… Hai, te rog, ajut-mă”, a continuat carismaticul actor.

“Miraaa, dacă există în tine o urmă de empatie umană, de blândețe, de milă, de ce vrei tu, ia-l pe acest individ în inima ta, în viața ta, poartă-l în suflet pe veci”, a spus Delia în timp ce se pregătea să mănânce în timpul filmărilor show-ului “iUmor”. Reacția lui Mihai Bendeac nu a întârziat să apară în urma acestui mesaj emoționant. “Îți mulțumesc, m-ai ajutat mult”, a spus cunoscutul actor.

Cheloo i-a surprins pe toți cu mesajul pe care l-a transmis pentru frumoasa cântăreață de care Mihai Bendeac s-a amorezat. “Mira, a sosit momentul să îți tai ungiile de la picioare, să le vopsești în ce culoare vrei tu. Și să mergi către Bendeac, căci, iubirea nu are ungheră”, a spus artistul. “Hai că m-ai rezolvat”, a concluzionat Mihai Bendeac pe un ton ironic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img