vineri, 29 martie, 2024

Mihai Busecan este mandru de rezultatele din acest sezon

Distribuie:

Publicat:

La finalul decisivului cu Politehnica Timisoara, Mihai Busecan nu si-a putut ascunde dezamagirea pentru faptul ca HC Vaslui a ratat sansa de a lupta pentru locurile 5-6 in play-off-ul Ligii Zimbrilor.

”Ne-am dorit mai mult, ne-am dorit victoria. Am vrut sa jucam pentru locurile 5-6, dar din pacate nu am reusit sa trecem de Timisoara. Am revenit de doua ori, am fost in joc, insa nesansa a facut sa nu fim noi cei bucurosi”, a spus Busecan.

Pivotul vasluienilor a avut numai cuvinte de lauda la adresa fanilor, care stiu de fiecare data sa reprezinte suportul moral pentru echipa: ”Publicul a fost de fiecare data, vulcanic. Le multumim pe aceasta cale. Am simtit cu adevarat sprijinul fanilor, meci de meci”.

Chiar daca HC Vaslui nu va termina in primele sase echipe, pentru Busecan prezenta in play-off reprezinta o performanta, obiectivul formatiei vasluiene din acest sezon.

”E o performanta. Daca ne calificam pentru locurile 5-6 era deja un bonus. Mergem inainte. Jucam pentru locurile 7-8. Incercam sa ne facem treaba si sa obtinem victoria din jocurile cu Dunarea Calarasi”, a conchis jucatorul Vasluiului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img