marți, 19 martie, 2024

Mihai Fifor, despre Viorica Dăncilă: PSD nu putea avea o opţiune mai bună

Distribuie:

Publicat:

Premierul interimar Mihai Fifor spune că PSD nu putea avea o opţiune mai bună pentru funcţia de premier decât Viorica Dăncilă, precizând că aceasta are "un profil european incontestabil" şi "o solidă experienţă politică şi administrativă".

"România are, de ieri, un nou premier desemnat, doamna Viorica Dăncilă, unul dintre cei mai experimentaţi şi respectaţi europarlamentari români. Am spus şi în CEX, subliniez şi acum…PSD nu putea avea o opţiune mai bună", a scris Fifor, joi, pe Facebook. 

Potrivit premierului interimar, Viorica Dăncilă va continua punerea în aplicare a programului de guvernare pentru onorarea angajamentelor pe care PSD şi le-a asumat.

"Cu un profil european incontestabil şi având o solidă experienţă politică şi administrativă, Viorica Dăncilă va continua punerea în aplicare a Programului de guvernare pentru onorarea angajamentelor pe care PSD şi le-a asumat în faţa a milioane de români în decembrie 2016. Felicitări şi mult succes, Viorica Dăncilă", a mai afirmat Fifor.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că a desemnat-o pe Viorica Dăncilă, propusă de PSD, pentru funcţia de prim-ministru. AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img