sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mihai Fifor se amuza pe seama lui Dan Barna: Ne-a informat ca USR-PLUS nu vor sa guverneze

Distribuie:

Publicat:

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, se amuză pe seama declarației liderului USR, Dan Barna, care a spus că în cazul în care ajunge președinte va convoca alegeri anticipate printr-un acord politic care să-i determine pe actualii parlamentari să demisioneze în bloc. Fifor consideră că așa ceva este imposibil și le dă asigurări celor de la PSD că vor mai sta un an la guvernare, chiar dacă nu câștigă prezidențialele.

Liderul Partidului Lozincă – USR, domnul Dan Barna, ne-a informat cu senitatate, aseară, în cadrul unei emisiuni de televiziune că, în cazul în care va ajunge președintele României, primul demers al domniei sale va fi acela de declanșare a alegerilor anticipate.

Desigur, după ce, în prealabil, va convinge toți parlamentarii să demisioneze din Parlament, în urma unui “acord politic”.

În caz contrar, ne-a informat că va mai aștepta un an. Cu alte cuvinte, români, mai votați-ne o dată, că noi oricum nu vrem si nu știm să guvernăm, ci doar mimăm în campanie.

O atitudine atât de lejera în conținut și atât de jignitoare la adresa electoratului este de netolerat și mă convinge definitiv că USR nu reprezintă o alternativă, ci o aventură iresponsabilă în care nu avem voie să aruncăm România.

PSD are datoria de a rămâne responsabil și de a nu lasă țara pe mâna unor aventurieri superficiali a căror viziune este desprinsă, după cum a afirmat liderul acestora, din celebrul serial "Game of Thrones".

Un serial care, dați-mi voie să va reamintesc, s-a cam încheiat în … flăcări!

Mulțumim pentru avertisment, domnule Barna! Nu vă vom permite să dați foc țării.

Guvernare înseamnă maturitate și responsabilitate, nu o joacă pe seama Romaniei.”, scrie Mihai Fifor.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img