joi, 28 martie, 2024

Mihai Morar, atac DUR la adresa lui Cristian Tudor Popescu: “Ce personaj urat, ofilit, odios!”

Distribuie:

Publicat:

Analistul politic Cristian Tudor Popescu a starnit o serie de reactii negative atunci cand a vorbit despre mentalitatea romanilor in privinta deciziei de a face sau nu copii. Pentru CTP, ”OAMENII FAC COPII CAND AU UN GRAD RIDICAT DE INSATISFACTIE IN LEGATURA CU PROPRIA LOR EXISTENTA IN ACEASTA VIATA”.

Comentariul sau dur a fost dezaprobat imediat chiar de colegul sau de breasla, jurnalistul si realizatorul TV Mihai Morar.

”Ce personaj urat, ofilit, odios! Nu ma preocupa deloc gandirea lui sluta. Consider ca e, mai degraba, demn de mila. Ma ingrijoreaza zambetul natang al moderatorului, care nu numai ca nu are o reactie, dar nici macar nu ii cere batranului demn de mila o explicatie. Cu tristete, un tata mai sarac, care a facut copii ca sa nu ajunga sa imbatraneasca in gandire atat de had” a scris Mihai Morar, intr-o postare pe reteaua de socializare.

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre natalitate, intr-o emisiune Digi 24. Jurnalistul a explicat ca cu cat oamenii sunt mai multumiti de viata lor, cu atat sunt mai putin dispusi sa aiba copii. El a dat exemplul Finlandei, o tara prospera din punct de vedere economic, dar in care natalitatea a scazut foarte mult. „Copiii se fac pentru parinti. Daca imi spuneti mie ca cei care fac copii au in cap perpetuarea speciei sau demografia Romaniei… O sa va spun ceva greu de inghitit. Oamenii fac copii cand au un grad ridicat de insatisfactie in legatura cu propria lor existenta in aceasta viata”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Cand oamenii au o viata foarte incarcata, foarte completa profesional, sentimental, personal, nu mai simt nevoia sa faca copii. Cei care fac copii multi sunt saraci, nemultumiti in raport cu societatea, care nu au reusit sa realizeze lucrurile pe care le-au dorit si incearca sa transfere ratarea lor copiilor: sa faca el/ea ce nu am facut eu, sa aiba el/ ea ce nu am avut eu si mai ales sa am un sprijin la batranete”, a adaugat jurnalistul. „Intr-o tara ca Finlanda, batranii nu au nevoie de copii, n-au nevoie de toiagul batranetilor lor. Au bani din pensie. Sa vedem spre ce duce aceasta grija excesiva a statului fata de anumite categorii de cetateni”, a argumentat CTP.

Sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img