sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mihai Morar, intamplare emotionanta: ”Azi, pentru restul lumii, am fost cuplu-uniforma”

Distribuie:

Publicat:

Mihai Morar a avut parte de o intamplare extrem de emotionanta. Iar prezentatorul TV a vrut sa-si impartaseasca bucuria cu toata lumea.

Daca pentru unii a fost o zi oarecare, pentru Mihai Morar a fost una cu totul si cu totul speciala. Si asta pentru ca si-a dat intalnire cu sotia lui si avut parte de o surpriza emotionanta.

„<> Retorica intrebare. Am sa va povestesc o intamplare. Desi, poate, nimic nu e intamplator.
Azi, la pranz, ne-am dat intalnire. Nu asta e intamplarea. Eu plec prea devreme dimineata din casa. O las dormind, desi stiu sigur ca nu poate dormi de taraiala mea matinala prin casa. In orice caz, nu ma vede cand plec. In 90 din 100 de zile plec in tricouri uni, albe sau negre. Ea, de fel, nu poarta haine negre.  Si ne-am vazut, cum va ziceam, la pranz, la cafenea. Amandoi purtand tricourile cu Alba ca Zapada. Niciunul dintre noi nu l-a mai imbracat de luuuuni de zile. Azi, pentru restul lumii, am fost cuplu-uniforma. Stiti si voi, cuplurile alea studiate, asortate pana la detaliu, care cand nu pozeaza pentru societate, pozeaza pentru Instagram. Pentru noi doi, insa, a fost o intamplare. Chiar daca azi nu ne-a crezut nimeni, noi inca mai credem in noi si ca, poate, nimic nu e intamplator.”, a scris Mihai Morar, pe contul sau de Instagram.

Mihai Morar si sotia lui, 12 ani de casnicie

Pe 9 octombrie, Mihai Morar si sotia lui au sarbatorit 12 ani de casnicie. Prezentatorul TV a marturisit la un moment dat ca a cerut-o in casatorie pe Gabriela, care ii era pe vremea aceea colega la radio, dupa numai doua luni de relatie.

”I-am cerut mana de ziua ei, in noiembrie, tin minte ca ningea in ziua aia. Colegele din radio ii facusera cadou o noapte la hotel. Am mers cu ea acolo si… nu eram santajat emotional de prima ninsoare, stiam ca asta vreau sa fac. Ea simtea ca urmeaza sa se intample ceva. A avut o reactie normala. Dar, oricum, nici eu nu acceptam un refuz”, a declarat Mihai pentru revista Ciao! in urma cu mai mult timp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img