miercuri, 24 aprilie, 2024

Mihai Petre se intoarce la „Romanii au talent”, dupa plecarea Mihaelei Radulescu

Distribuie:

Publicat:

Mihai Petre se intoarce in juriul emisiunii „Romanii au talent. El isi reia locul in emisiune dupa opt ani de cand a fost prima data pe scaunul juriului. Mihaela Radulescu a anuntat recent ca nu mai face parte din show-ul de la Pro Tv.

Dansatorul Mihai Petre va reveni in juriul emisiunii Romanii au talent, unde a fost prezent in primele sezoane ale show-ului, potrivit paginademedia.ro. Acesta revine la emisiunea de la Pro Tv dupa plecarea Mihaelei Radulescu, care a anuntat ca a luat decizia de a parasi show-ul „din motive personale”.

„Nu voi mai putea participa la nou sezon!”

Colaborarea Mihaelei Radulescu cu Pro TV a inceput in urma cu patru ani. De atunci, a fost la masa juriului, alaturi de Andra, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, inlocuit apoi de Florin Calinescu, alegand unii din cei mai talentati romani sositi la preselectii.

„Dragii mei,

Stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Romanii au talent”, strict din motive personale. Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda!”, a anuntat Mihaela Radulescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img