marți, 19 martie, 2024

Mihai si Dana Nalbaru de la Hi-Q au ramas celebri, insa Florin s-a retras din lumina reflectoarelor. Acum a luat in greutate si si-a lasat barba

Distribuie:

Publicat:

Pe vremea cand facea parte din trupa Hi-Q, Florin Grozea fura inimile tuturor fetelor. Insa timpul a trecut si si-a pus amprenta asupra fostului component al formatiei care incanta prin hiturile scoase pe banda rualnta. Florin Grozea a ales sa renunte la marea lui dragoste, muzica, iar in prezent conduce o companie de consultanta din Bucuresti.

Artistul fostei formatii Hi-Q s-a insurat, este tatal a doi copii si nu mai seamana foarte mult cu cel pe care fanele il adorau in trecut. Florin Grozea a imbatranit, parul i-a incaruntit si a reusit sa ia si cateva kilograme bune in plus.

Cu ceva timp in urma, acesta a declarat care a fost cauza pentru care indragita trupa Hi-Q s-a destramat.

"Nu suntem in aceeasi situatie ca in trecut. In momentul de fata proiectul Hi-Q este incheiat definitv. Am hotarat asta cand am implinit 18 ani de Hi-Q. Asta inseamna ca nu vor mai exista concerte sau melodii noi. Intrarea in politica a lui Mihai Sturzu e unul din motivele destramarii", a marturisit fostul component al formatiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img