sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mihai Traistariu a avut o copilarie nefericita:”Erau batai crunte, batai ingrozitoare. Plangeam.”

Distribuie:

Publicat:

Mihai Traistariu a avut o copilarie extrem de nefericita. Artistul a ramas traumatizat din cauza certurilor, dar si a batailor din familie. Mihai Traistariu a facut niste dezvaluiti cutremuratoare de pe vremea in care era copil. Artistul a asistat la niste scene care l-au marcat pe viata.

„Parintii mei s-au iubit la inceput, pe parcurs nu s-au mai inteles. Au stat si in camere diferite. Dormeau separat. Mama tot a vrut divortul. Erau batai in familie. O batea taica-miu. A stat pentru ca eram prea multi copii si nu se descurca singura. Bataile le-am vazut pe toate. Nu stiam motivele pentru care se cearta. Erau batai crunte. Nu ar trebui sa povestesc. Batai ingrozitoare. Plangeam. Mie imi era frica de taica-miu.”, a marturisit Mihai Traistariu in cadrul unei emisiuni TV.

Mihai Traistariu nu s-a inteles bine cu tatal lui
Mihai Traistariu a avut o relatie defectuoasa cu tatal sau. Artistul nu a putut sa vorbeasca deschis cu parintele sau si i-a fost foarte greu la o varsta frageda, in care comunicarea cu parintii era extrem de importanta. „Nu imi amintesc sa vorbesc cu tata mai mult de 100 de cuvinte toata viata. Nu aveam curaj sa vorbesc cu el. Ii spuneam mamei sa ii spuna ce aveam de spus.”, a declarat artistul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img