marți, 19 martie, 2024

Mihai Tudose ar fi pierdut confruntarea cu Liviu Dragnea! (Surse)

Distribuie:

Publicat:

Sunt zile extrem de agitate in PSD, iar tensiunile dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose au escaladat din nou, dupa episodul in care premierul a cerut decapitarea a doi ministri, Rovana Plumb si Sevil Shhaideh. De data aceasta, miza a fost reprezentata de modificarile la Codul Fiscal privitoare la trecerea contributiilor de la angajat la angajator. Intreaga nebunie a pornit, vineri, cand Mihai Tudose a anulat sedinta de Guvern si a dat primul semnal public ca lucrurile ar fi putin mai nuantate.

Vezi si: Sorin Ovidiu Vintu, despre Liviu Dragnea: " Securistii i-au dat una peste ochi de i s-a pleostit mustata"

Surse din PSD ne-au explicat ca a urmat un weekend extrem de agitat, in care s-a negociat din toate partile cautandu-se un compromis intre Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Tensiunile s-au intensificat in noaptea de duminica spre luni, cand devenea imperios necesar sa se adopte o decizie.

”Toata noaptea s-a negociat si de la o ora la alta solutia se schimba. Acum se convenea ca introducem aceste masuri in sedinta de Guvern de miercuri, in ora urmatoare pica totul, Asa s-a desfasurat totul. A fost o nebunie”, au precizat surse pentru stiripesurse.ro, din conducerea PSD.

In cele din urma, Liviu Dragnea si Mihai Tudose s-au confruntat direct, intr-o intalnire la Vila Lac. Sursele noastre sustin ca liderul PSD s-a impus in fata premierului, avand de partea sa un sprijin masiv din partea partidului. Ca urmare a pacii de la Vila Lac, trecerea contributiilor de la angajat la angajator va fi adoptata in sedinta de Guvern, car va avea loc miercuri. Acest nou episod in care au explodat tensiunile in interiorul PSD aduce cu sine o alta realitate. Premierul Mihai Tudose a pierdut sprijinul liderilor PSD care il sustineau imediat dupa Comitetul Executiv, in care s-a incercat un puci la Liviu Dragnea. Liderul PSD a reluat controlul asupra partidului, iar din acest punct va fi foarte interesant de vazut cum vor evolua relatiile in interiorul PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img