vineri, 29 martie, 2024

Mihai Tudose: “Ma recomanda puterea de munca si experienta”

Distribuie:

Publicat:

Premierul desemnat Mihai Tudose a afirmat, marti, ca il recomanda pentru functia de sef al Executivului “puterea de munca” si “experienta”. Potrivit TVR, Mihai Tudose a fost intrebat marti, la sediul Ministrului Economiei, ce il recomanda pentru functia de premier. “Puterea de munca, experienta (…), vorbim despre rezultate”, a raspuns Tudose. 

De asemenea, chestionat daca a fost surprins de faptul ca presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu desemnarea sa in calitate de candidat la functia de prim-ministru, Mihai Tudose a precizat: “E un raspuns complicat. Daca domnia sa a considerat ca da, a fost vointa domniei sale”.  Totodata, Tudose a precizat ca lista de ministri este in pregatire. “Asta facem zilele astea si nu e un demers numai al meu, ci al coalitiei”, a afirmat Tudose, precizand ca “vor fi schimbari” in Guvernul sau comparativ cu cabinetul Grindeanu. 

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose in calitate de candidat la functia de prim-ministru, pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului si listei noului Guvern, informeaza Administratia Prezidentiala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img