miercuri, 24 aprilie, 2024

Mihai Tudose, mesaj transant pentru o mare companie din Romania: “Ingrozitori”

Distribuie:

Publicat:

Premierul Mihai Tudose a mers in zonele din vestul tarii afectate de fenomenele meteorologice extreme, unde a avut discutii cu reprezentantii autoritatilor locale si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, in scopul evaluarii situatiei din teren si identificarii celor mai rapide masuri de interventie si de sprijin pentru persoanele si comunitatile afectate. Prim-ministrul a particicat la sedinta Comandamentului pentru Situatii de Urgenta, pe care a si condus-o.

Premierul a lansat un atac violent la adresa unei companii de furnizare a energiei electrice. Vizata a fost compania Enel

”Prima concluzie: mobilizare exemplara la nivel de structuri ale Ministerului de Interne, ale Ministerului Apararii Nationale, ale sistemului de sanatate din Timis. Din pacate, asa cum stiti, au fost cinci decese. Mesajul – foarte bun pentru toata lumea, cu o singura exceptie: cei de la Enel, ingrozitori. Nu se poate asa ceva. Si astazi incercau sa explice ca ei fac tot ce pot si ca muncesc, dar ca mai dureaza cateva zile. Nu se poate asa. Vom acorda despagubiri pentru calamitate. Miercurii vrem sa dam banii, pentru tot ce inseamna scoli, spitale, gradinite. Lucram la un sistem de avertizare a populatiei. Nu se pune problema de demisii, ci de recompensare.”, a spus Mihai Tudose la Timisoara.

Tudose s-a intalnit, in prealabil, cu reprezentantii operatorilor de telefonie mobila si ANCOM pentru identificarea celor mai eficiente solutii de avertizare a populatiei in cazul fenomenelor meteorologice extreme..

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img