vineri, 29 martie, 2024

Mihai Voropchievici a dezvaluit care este zodia careia ii va merge PERFECT pana la finalul anului: “Posibilitati fara sfarsit pentru ei!”

Distribuie:

Publicat:

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit ce se va intampla cu zodiile in anul 2018 si la ce trebuie sa se astepte nativii, inca de la inceputul acestei perioade. Voropchievici a dezvaluit, mai intai, ce semnifica anul acesta din perspectiva numerologica, iar ulterior a detaliat horoscopul european si chinezesc pentru 2018. An universal doi, anul viitor. Ceea ce inseamna o perioada de pace si liniste”, a spus Mihai Voropchievici.

Acesta a declarat ca in plan economic apare un progres.

„Intotdeauna, cand sunt cifre feminine, doi, patru, sase, opt, aici exista un surplus de finante. Investitorii colaboreaza pentru sporirea prestigiului social”, a explicat numerologul.

„An favorabil casatoriei, dar si divorturilor. Va fi, poate, record de divorturi anul viitor. Este anul femeii, femeia este prioritara.

Ea va fi cea care alege. Apare alta preocupare pentru estetica, apar curente noi. O sa fie o crestere fantastica”, a adaugat acesta.

“Anul urmator este un an universal, cu ajutor, cooperare internationala, progrese, dar si probleme cu apa si benzina. Cand spui an universal, toata lumea intra pe aceeasi vibratie, vin investitori in colaborare”, a mai spus numerologul.

De asemenea, el a mai afrimat ca 2018 este anul femeii, ceea ce inseamna “infuzie de estetica, de moda si de frumusete”.

“Va fi un an cu emotii puternice, telul va fi reunirea spre progres si pace”, a concluzionat, la Antena 3, Mihai Voropchievici.

Horoscopul pentru fiecare zodie, pentru anul 2018
Berbec – an de corectarea a greselilor, trebuie sa-si asume responsabilitati.

Taur – prietenii si casatorii in anul viitor. Petrece timp mai mult in natura.

Gemeni – nu trebuie demarate alte proiecte, pana nu le terminati pe cele vechi. Cuplurile care nu au copii pot deveni parinti.

Rac – devin justitiari anul viitor. Profesional, vor face ceea ce le place. Au risc de accidente.

Leu – va dori sa fie in prim-plan.

Fecioara – o zodie fericita, totul decurge fara probleme. Familia este in prim-plan, va avea un an benefic din trimestrul doi.

Balanta – toate lucrurile bune vin spre ele foarte usor. E recomandat sa ceara o marire de salariu.

Scorpion – e beneficiarul anului 2018. Posibilitati profesionale fara sfarsit, dar nu faceti risipa.

Sagetator – e an de introspectie, a pregatit spiritual sa faca schimbari

Capricorn – stare interioara ceva mai buna, le e recomandat sa se bucure in 2018.

Varsator – simtiti ca puteti realiza orice.

Pesti – au un an fantastic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img