marți, 19 martie, 2024

Mii de comprimate cu substante anabolizante, ascunse in bagaje, depistate la Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita, insotiti de cainele specializat in detectare stupefiante, impreuna cu lucratorii vamali, au descoperit ascunse in bagajele unui cetatean roman, pasager intr-un autocar, 3.240 comprimate si 167 fiole de substante incluse in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

In ziua de 16 noiembrie, in jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru a intra in tara, ca pasager intr–un autocar inmatriculat in judetul Neamt, cetateanul roman Radu G., in varsta de 34 de ani.

In baza profilului de risc, politistii de frontiera au solicitat lucratorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport.

In urma controlului efectuat, la care a fost folosit cainele politist Nava, specializat in detectare stupefiante, au fost descoperite ascunse in bagajele personale ale lui Radu G., 3.240 comprimate si 167 fiole de diferite substante inlcuse in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii substantelor anabolizante descoperite si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare totala de 33.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img