marți, 19 martie, 2024

Mijlocasul Paul Pogba si portarul David De Gea, indisponibili pentru meciul Manchester United-Liverpool – presa

Distribuie:

Publicat:

Mijlocașul Paul Pogba și portarul David De Gea nu vor putea evolua pentru Manchester United contra lui Liverpool, în partida care este programată duminică, de la ora 18:30, în etapa a noua din Premier League, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Sky Sports, cei doi jucători importanți din lotul lui Manchester United sunt accidentați și nu vor putea fi recuperați până la meciul cu Liverpool.

Paul Pogba a revenit după o accidentare la gleznă în meciul cu Arsenal, disputat pe 30 septembrie, scor 1-1, însă problemele francezului au reapărut și nu a fost inclus în lot pentru partida cu Newcastle, din ultima etapă de campionat.

De asemenea, De Gea a fost forțat să părăsească terenul în timpul meciului Spania-Suedia, disputat marți, scor 1-1, în preliminariile EURO 2020. Portarul a evoluat doar o oră, accidentându-se în urma unei degajări.

Astfel, Manchester United va avea parte de o misiune și mai dificilă contra lui Liverpool. Echipa lui Solskjaer se află pe locul 12, cu doar nouă puncte acumulate, în timp ce campioana Europei ocupă primul loc, cu opt victorii din tot atâtea jocuri.

Partida Manchester United-Liverpool, din cadrul etapei a noua a Premier League, are loc duminică, de la ora 18:30.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img