miercuri, 1 mai, 2024

Militarii huseni vor participa la un exercitiu NATO – FOTO

Distribuie:

Publicat:

In perioada 15-29 septembrie 2017,  un detasament apartinand Batalionului 202 Ap. C.B.R.N. (I.D.) „General Gheorghe Teleman” Husi, va participa, in Polonia, la exercitiul „Dragon-17 ”.

 Trailerele destinate transporturilor exceptionale, incarcate cu tehnica militara din cadrul Batalionului 202 Aparare CBRN, de la unitatea de pe raza municipiului Husi, sunt gata de plecare spre Polonia.  Militarii huseni vor participa la Exercitiu NATO denumit “Dragon-17 “, desfasurat in Polonia. Convoiul se va pune in miscare in cursul zilei de marti, 12 septembrie, si va strabate peste 2.000 de kilometri.

„Militarii Batalionului 202 Aparare CBRN, din municipiul Husi, participa la exercitiul multinational ‘Dragon 17’, care va avea loc in Polonia.  Cu aceasta ocazie, militarii unitatii noastre vor aplica toate cunostinele invatate in cadrul instruirii lor. In momentul de fata, Batalionul 202 Aparare CBRN Husi are 11 militari in teatrul de operatii din Afganistan”, a declarat comandatul B202 ApCBRN Lt.col. Irinel Apostolescu, prin intermediul plt. maj. Gabriel Romila – subofiter responsabil cu relatiile publice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img