vineri, 29 martie, 2024

Ministerul Educatiei a anuntat ca elevii de clasa a IV-a vor avea manuale scolare noi la 7 discipline

Distribuie:

Publicat:

Elevii de clasa a IV-a vor avea manuale scolare noi la sapte materii, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Mirabela Amarandei.

„Vor exista manuale scolare la clasa a IV-a pentru sapte discipline, pe 12 septembrie acestea se vor afla pe bancile elevilor. Pentru alte inca doua discipline, matematica si limba engleza moderna, contestatiile au fost rezolvate in instanta. In consecinta, in cel mai scurt timp, speram noi, in septembrie -octombrie, manualele vor putea fi livrate. Pentru patru discipline, respectiv Limba si literatura romana, Stiinte ale naturii, Istorie si Geografie, contestatiile se afla in analiza instantelor. Pe masura ce acestea se vor finaliza, vom putea avea manuale si pentru aceste discipline”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mirabela Amarandei.

Directorul CNEE, Cristian Mirescu, a fost detasat din functia de conducere a Centrului National de Evaluare si Examinare (CNEE) de catre Ministerul Educatiei in urma raportului Corpului de Control al premierului, care a aratat ca Mirescu a incalcat procedura de secretizare/desecretizare a ofertelor din cadrul licitatiei pentru manualele de clasa a IV-a.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img