marți, 19 martie, 2024

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, l-a vizitat in Germania pe militarul ranit in Kandahar

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, a anuntat, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca a fost in vizita la militarul ranit in Kandahar, la spitalul din Germania in care este internat, demnitarul precizand ca sergentul major Bogdan Dragomir se recupereaza bine.

“L-am vazut si am avut o discutie chiar foarte alerta cu proaspatul sergent major Bogdan Dragomir, bravul nostru militar care a supravietuit din schimbul de focuri de sambata trecuta de la Kandahar. L-am gasit foarte bine, se recupereaza repede si este extrem de bine tratat si ingrijit. Am fost onorat sa ii inmanez Medalia atestand Ordinul ce i-a fost conferit de Presedintele Romaniei Klaus Iohannis, o scrisoare personala si un stilou din partea Primului Ministru Dacian Ciolos, precum si sa transmit urarile de bine pe care domniile lor m-au insarcinat sa le comunic”, a anuntat ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, pe pagina sa de Facebook.

Doi militari romani si-au pierdut viata si un al treilea a fost ranit in urma unui incident care a avut loc sambata, 7 mai, ora 10.45, in apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executarii unei misiuni de instruire a politistilor afgani. Sergentul Bogdan Dragomir, ranit in incidentul de sambata din Afganistan, a fost internat la un centru medical din Germania.

Cei doi militari romani care si-au pierdut viata au fost repatriati luni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img