joi, 25 aprilie, 2024

Ministrul Bodog a facut ANUNTUL: Cand incepe productia de vaccinuri la Institutul Cantacuzino

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Sanatatii a facut recent un anunt uluitor despre Institutul Cantacuzino. El sustine ca celebrul centru va putea sa produca vaccinuri peste trei ani.Bodog spune ca in tot acest timp Institutul va putea produce suplimente pentru stimularea imunitatii.



“Institutul Cantacuzino poate sa produca vaccinuri cam in trei ani. Dar, in aceasta perioada, el poate sa produca suplimente pentru stimularea imunitatii. Poate sa inceapa sa produca produsele pe care le-au avut, nu neaparat vaccinurile despre care vorbim, in speta gripalul si BCG, dar poate incepe sa produca unele lucruri”, a declarat Florian  Bodog, vineri, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Targoviste cu ocazia manifestarilor prilejuite de Sarbatoarea Sfantului Nifon.



“In acelasi timp, trebuie sa aducem specialisti pentru ca nu e niciun secret ca, la momentul la care institutul a ramas fara finantare, specialistii de top de acolo au plecat. Noi trebuie sa aducem specialisti acolo, trebuie sa construim o noua linie de productie si totul trebuie sa fie facut pe o baza sanatoasa”, a mai adaugat Bodog

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img