joi, 28 martie, 2024

Ministrul Carmen Dan a facut un anunt urias! Ce a postat pe Facebook despre politistul sucevean internat la Iasi

Distribuie:

Publicat:

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a postat in urma cu putin timp pe pagina sa de Facebook o poza alaturi de mesajul "E mai bine! Doamne ajuta!". Din cate se pare, cadrul este surprins intr-un salon de spital, unde un medic masoara tensiunea unui pacient. Postarea ministrului Carmen Dan este chiar legata de politistul sucevean Dan Ciprian Sfichi, cel care in urma cu cateva zile a fost taiat cu sabia de un interlop. Acesta da semne ca si-a mai revenit din starea critica in care se afla, insa mai are nevoie de cateva zile bune de spitalizare, sub stricta supraveghere a doctorilor.

Agentul-sef adjunct Dan Ciprian Sfichi, de la Serviciul pentru Actiuni Speciale Suceava, a fost transferat cu elicopterul SMURD in dimineata zilei de marti, 5 decembrie 2017, la spitalul mentionat, dupa ce a luat parte la o perchezitie la locuinta unui interlop din Suceava, traficant de droguri. Politistul a fost adus la spital in stare critica si a fost dus direct in sala de operatie, unde o echipa de 10 medici au facut tot posibilul pentru a-i salva viata.

Mai exact, interlopul i-a retezat o portiune din creier, provocandu-i o leziune majora cranio-cerebrala, cu afectarea ochiului drept. De atunci politistul este internat in Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva, in stare la fel de grava.

Alexandru Hutuleac, cel care l-a atacat pe politist, s-a numarat printre suspectii vizati de opt perchezitii realizate marti dimineata, 5 decembrie 2017, de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Suceava.

El este un interlop banuit ca ar fi unul dintre cei mai "importanti" traficanti de droguri din acea zona. Mai mult decat atat, interlopul ar avea legaturi stranse cu clanul Cordoneanu din Iasi, postand mai multe fotografii alaturi de acestia. Agentul-sef adjunct de politie Dan Ciprian Sfichi, de la Serviciul pentru Actiuni Speciale Suceava, a fost primul care a patruns in curtea traficantului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img